Kom godt i gang

Dit næste skridt

Tema

Kom godt i gang

Længde

Læsetid: 2 minutter

Du har nu flere forskellige muligheder i din jobsøgningsfase. Med læringen fra de andre kapitler, har du værktøjerne til selv at gå i gang, men du kan hjælpe dig selv endnu mere på vej. Der er nemlig også andre hjælpemidler, som kan gøre rejsen mod dit første eller dit næste job endnu nemmere.

Akademikeruniverset

Akademikeruniverset er databasen, der synliggør dygtige akademikere for virksomhedskonsulenter, som har besøgt virksomheder og ved hvilken værdi de kan skabe for SMV’er. Akademikeruniverset er gratis.
Med dit CV på akademikeruniverset kan du bl.a.

  • Blive fundet af virksomhedskonsulenter og headhuntere i hele landet
  • Finde virksomheder, som er klar til at tale med højtuddannede
  • Strømline dit nuværende CV
  • Oprette et CV, som har fokus på hvad du kan – ikke hvad din baggrund er
  • Få viden om små og mellemstore virksomheder
  • Blive ansat i en af Danmarks 260.000 små og mellemstore virksomheder og blive blandt de 100.000 højtuddannede i SMV’erne

Det er gratis at oprette et CV på Akademikeruniverset.

Kurser

Vores e-læringsplatform tager udgangspunkt i en del af vores kursusmateriale. Kurset går endnu mere i dybden og gør dig endnu skarpere i at oversætte dine akademiske kompetencer til arbejdsopgaver.

Akademikerkampagnen har en tæt dialog med erhvervslivet og ved, hvad der efterspørges ifht opgaveløsning i virksomhederne og hvilke kompetencer, der skal sætte gang i virksomhederne.

Du kan læse meget mere og tilmelde dig her.  

Læs mere og tilmeld dig her.

Køb Østers for begyndere – En guide til det gode match mellem virksomheder og jobmagere

Kan du slet ikke få nok af små og mellemstore virksomheder? Skal du have grundbogen i det gode match mellem SMV’er og jobmagere? Så har du nu chancen. Bogen er skrevet af chefkonsulenterne Kristina Falkvist og Louise Rosenbaum samt vores gode samarbejdspartner Peter Gloggengiehser Knudsen.

Bogen arbejder blandt andet med, at det er ultimativt for det gode match at højtuddannede bliver klar over, hvordan deres typiske akademiske kompetencer helt konkret målrettes det opgavebehov, som virksomhederne oplever ifm. tilpasning til de herskende megatrends. Og gennem den indsigt opdager, at SMV segmentet er et omfattende og ofte usynligt potentielt arbejdsmarked for en akademiker.

Du kan læse en teaser og bestille bogen her.