Jobmagerens værktøjskasse

Som jobmager kan du hurtigt stå i samtale med en ejerleder, der ikke kender til din uddannelse og spørger “Så hvad kan du egentligt tilbyde mig?”. I dette tema giver vi dig en række værktøjer og øvelser, som du kan bruge til at blive klar over den værdi du skaber og hvordan du bedst kan kommunikere den.

Jobmagerens værktøjskasse

Brændende platforme

Der er en tendens til, at virksomheder på tværs af brancher, størrelse, alder etc. etc. alle har sammenfaldende udfordringer, som der skal handles på. Disse områder har vi valgt at kalde for ”De brændende platforme”.

Jobmagerens værktøjskasse

Værdiboksen

Det er vigtigt at kunne sætte ord på, hvilken værdi man skaber for sin kommende arbejdsgiver, fordi det viser, at man forstår, hvad der er vigtigt for virksomheden og kan bidrage til dens mål og succes.

Jobmagerens værktøjskasse

Flow

Flow beskriver en tilstand, hvor selvforglemmelse og positivt engagement fylder mere end verden omkring dig. Det er situationer, hvor man glemmer tiden og lander i den perfekte blanding af udfordring og kapacitet.

Jobmagerens værktøjskasse

Bevidst kommunikation

Som jobmager vil du aktivt søge dialog med potentielle arbejdsgivere, der måske endnu ikke ved, at det er netop dig de mangler. Gode samtaler kræver forberedelse, både på det indholdsmæssige plan og på rammerne for samtalen.